Dota 2 – комп'ютерна багатокористувацька командна гра жанру стратегії в реальному часі з елементами комп'ютерної рольової гри, реалізація відомої карти DotA для гри Warcraft III в окремому клієнті.
У грі беруть участь дві команди по п'ять чоловік. Одна команда грає за світлу сторону (англ. The Radiant), інша – за темну (англ. The Dire). Кожен гравець керує одним юнітом, який називається героєм. Герой може отримувати досвід для підвищення свого рівня, заробляти золото, купувати і збирати предмети, які підсилюють його або дають додаткові здібності. Кожен гравець постійно отримує невелику кількість золота від своєї бази, а також заробляє невеликі порції золота за ліквідацію ворожих істот і великі – за ліквідацію героїв. Команди розподіляються по лініях, на яких відбувається боротьба з ворожими героями і загонами крипів під управлінням комп'ютера, які кожні півхвилини з'являються на базах команд. Мета гри – знищити головну будівлю на ворожій базі.
Характеристики діляться на три типи: інтелект, витривалість і сила, в той час як кожен персонаж може носити на собі шість з 123 предметів, що дозволяють посилити його бойові якості.
я лучше не буду писать что я думаю о данной игре ! и как бы я ее назвал коротко ! и для кого это игра вообще была создана ! клац клац!
рф ( убогое говно во что я играю) ну и лучше игра это естественно WorldofTanks
я лучше не буду писать что я думаю о данной игре ! и как бы я ее назвал коротко ! и для кого это игра вообще была создана ! клац клац!
рф ( убогое говно во что я играю) ну и лучше игра это естественно WorldofTanks